دوران شیرین!!! دانشجویی

دوران شیرین!!! دانشجویی
پرستاری شازند 91

 

ترس را در شكم و معده نیز می‌توان حس كرد ولی می‌گویند جایگاه عشق، قلب است. لجبازی نكنید. عكس قلب و تیری را كه به سمت آن پرتاب شده است همگان دیده‌اند. در عهد باستان ارسطو معتقد بود قلب جایگاه تمامی احساسات است، هر چند كه كلود گالین - پزشك یونانی قرن دوم میلادی - جگر را مركز همه چیز می‌دانست اما با این حال قرن‌هاست كه بشر با قلبش هم حس می‌كند و هم تصمیم می‌گیرد.

 

در نیمه دوم قرن 13 میلادی، قلب به‌طور رسمی جایگاه عشق خوانده شد و در تمامی تصاویر مذهبی، قلب مكان مقدس عشق خداوندی معرفی شد. در قرن 18 میلادی گرچه علم قلب‌شناسی در حال بال و پر گرفتن بود ولی جایگاه عشق متزلزل نشد تا آنكه سرانجام در قرن 20 میلادی، انسان عشق را احساسی تولید و كنترل شده از سوی مغز دانست. انسان قرن بیستمی عشق را بی‌اهمیت و نتیجه گذرای فعل و انفعالات شیمیایی در بدن جلوه داد. بشر قرن بیست و یكی نیز بیشتر به <ماتریالیسم> زیستی گرایش پیدا كرده است.

 

تحقیقات اخیر نشان داده است كه عشق نتیجه واكنش متقابل مغز (مراكز مربوط به غرایز، احساسات و منطق) و قلب است جالب است كه بدانید قلب نقش مستقل در عاشق‌شدن بازی می‌كند. گاهی عشق اصلا نتیجه یك تصمیم عاقلانه و منطقی نیست. در واقع مغز در این میان نقش اندكی ایفا می‌كند. ده‌ها هزار نرون، اطلاعات درونی بدن را به مغز مخابره می‌كنند و در نهایت مركز مربوط به غرایز با بررسی این اطلاعات و اطلاعات هورمونی، دستور بروز عكس‌العمل‌های فیزیكی اتوماتیك مانند ترس، خشم و شادی ... را صادر می‌كند. هنگامی كه عاشق می‌شوید، مغز فرمان می‌دهد تا ضربان قلب تند، پوست سرخ و تنفس عمیق‌تر شود.

 

به لطف تكنیك‌های مدرن عكس‌برداری از مغز، هم‌اكنون می‌دانیم كه مركز احساسات در مغز كجاست و به این منطقه در اصطلاح "مغز احساسی" می‌گویند.

 

به‌طور خلاصه وقتی فردی را می‌بینید كه به دلتان می‌نشیند، بخش مربوط به غرایز در مغز فعال می‌شود و از بخش مربوط به احساسات می‌خواهد نظرش را درباره فرد روِیت شده بگوید. بخش احساسات در تمامی خاطرات ذخیره شده در مغز موقعیت‌های مربوط به این فرد و این حس را مورد بررسی قرار می‌دهد و نتیجه را چه خوب و چه بد بازگو می‌كند. بخش منطقی مغز نیز موقعیت و داده‌ها را با توجه به معیارهای خود ‌‌می‌سنجد و ممكن یا غیرممكن بودن ایجاد یك رابطه عاشقانه را به كمك هورمون‌های مختلف مخابره می‌كند.

 

نكته جالب توجه آنجاست كه دانشمندان پس از بررسی تصاویر گرفته شده از مغز یك انسان عاشق متوجه شدند كه در عشق همان مناطقی درگیر می‌شوند كه وقتی انسان از مواد مخدر یا مشروبات الكلی به مقدار زیاد مصرف می‌كند، دچار اختلال می‌شوند. كشف این موضوع، توجیهی برای این ادعاست كه عشق كور است.



نظرات شما عزیزان:

()
ساعت0:04---7 دی 1391
آقای غفاری شما هم عاشقی ها!
پاسخ:بله عاشقی بد دردیه!
پاسخ:هه هه هه...


؟
ساعت18:28---6 دی 1391
بابا ول کنید این عشق و عاشقی رووووووو

هوشیار باشید امتحانات از انچه فکر میکنید به شما نزدیک ترند.
پاسخ:بدبخ شدیم


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 5 دی 1391برچسب:, ] [ 13:43 ] [ مسعود غفاری ]
درباره وبلاگ

درختان خشک و عریان بودند ، آسمان ابری ، شاید هم صاف و بی ابر بود.وقتی در دومین ماه فصل سرد سال به هم ملحق شدیم و کتاب عشق پرستاری را آغاز نمودیم ،با هم عهد بستیم که همچون درختان ، سبز شویم و در لباس سفید محبت ناجیان عشق باشیم و یه چیز دیگه: ما پرستاریم و قراره با پرستاری زندگی کنیم و شاید پرستاری زندگیمون بشه و همه میدونن که پرستارها روح بزرگی دارن پس بیاین... اینجا وبلاگ دانشجویان پرستاری ورودی 91دانشگاه علوم پزشکی اراک ، دانشکده پرستاری و مامایی است. امیدوارم مطالب این وبلاگ مورد قبول بازدید کنندگان عزیز قرار بگیرد. پرستاری اراک91 . پرستاری شازند 91 .پرستاری اراک 91.پرستاری شازند91.پرستاری اراک-91
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 101
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 103
بازدید ماه : 2245
بازدید کل : 23773
تعداد مطالب : 480
تعداد نظرات : 724
تعداد آنلاین : 1

. . .. .. ..